vrijdag 10 maart 2017

Tuinmeubelen

Ben jij al klaar voor de Lente?

De eerste zonnen stralen zijn gespot in Nederland vandaag, Yes! Tijd om de tuincentra te bezoeken en onze tuin weer zon klaar te maken! De bolletjes van vorig seizoen komen weer op en met wat nieuwe aanwas maak je de tuin of je balkon in een handomdraai weer helemaal gezellig. 

Vroege vogels zijn slim!

Wanneer je nu al begint met de bolletjes in de grond te stoppen, zul je langer plezier beleven wat al het moois dat eruit groeit dit seizoen. Dit gegeven geldt ook voor het shoppen van tuinmeubelen, veel tuinmeubel winkels bieden in het vroege voorseizoen vaak nog fikse kortingen op tuinsets, loungesets, lounge-diningsets en tuin accessoires. Prijzen kunnen vaak zelfs de helft lager liggen in het voorseizoen dan in het hoog seizoen. Dus wanneer je wat minder te besteden hebt, is het vaak slim een vroege vogel te zijn. Stel je tuinset kan deze zomer niet nog een ronde mee en je besluit een nieuwe aan te willen schaffen, waar kies je dan voor? Wordt het dit keer een luxe grote loungebank met een mooie hoge tafel? Of een heerlijke loungeset met een salontafel formaat tafel.. Alles kan natuurlijk!

Loungen, Dining of beiden: de trends voor deze zomer!

De lekkerste tijd van het jaar is natuurlijk de zomer, denk aan al die volle terrasjes en vrolijke mensen die zichtbaar genieten. De meeste terraseigenaren zorgen ervoor dat de gasten lekker al loungend kunnen genieten van een heerlijk hapje en drankje. Het loungen kun je dit jaar heel eenvoudig naar je eigen tuin of balkon halen! Alleen wanneer is een loungeset praktisch horen we je denken? Een loungeset is praktisch wanneer deze multifunctioneel is en je dus niet alleen kunt loungen maar ook kunt dineren aan dezelfde set! Oude Wesselink Tuinmeubelen bijvoorbeeld heeft hier een uniek concept op bedacht dat vorig jaar al heeft bewezen een groot succes te zijn! Lounge- dining sets, een unieke combinatie dus tussen heerlijk kunnen relaxen met een drankje in de zon, weggezakt in heerlijke kussen, voeten omhoog en voila! En niet hoeven te verhuizen wanneer je met je gasten lekker wil genieten van een maaltijd of de barbecue wilt ontsteken. Je kunt gewoon lekker blijven zitten. Helaas duurt het nog even eer de zomer echt start, maar laten we vooral vast genieten van een mooi voorjaar.

Mix & Match

Wanneer we zo'n mooie lounge-dining set in onze tuin zetten, willen we natuurlijk ook dat de set matcht met onze tuininrichting. Met mooie bijpassende kussens en accessoires, kun je zo'n set een nog mooiere uitstraling geven en je tuin compleet maken. Mix & match met kleuren en diverse kussens met meerdere kleurdessins om een prachtig compleet plaatje te creƫren. Laat die zomer maar komen.

Aantal voorbeelden van compleet gestylde sets

Op de eerste foto:
de Barcelona verstelbare loungeset 3 zitsbank met hoge tafel en hockers




Op de 2e foto: De Minnesota loungeset met hoge tafel en hockers 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten